Nätverksträffar

Kommande nätverksträffar hittar du under Aktuellt på startsidan och på våra LinkedIn sidor. Information om tidigare träffar och eventuella kopior på presentationsmaterial hittar du under Medlemssida där medlemmar kan logg in. Ännu inte medlem? Sök medlemskap Ansökan medlemsskap SARQA

Bakgrund till nätverksträffarna

En av SARQAs huvuduppgifter är att fungera som ett QA-nätverk inom life science-industrin vilket omfattar såväl GLP, GCP, GMP, GDP och ISO-standarder. I dag ser vi en ökning av antalet småföretag med QA-grupper bestående av enstaka personer. Det gör att det kan vara svårt att inom respektive företag ha egna bollplank för kvalitetsfrågor. Genom SARQAs nätverk är tanken att deltagarna ska kunna diskutera kvalitetsfrågor och dela med sig av egna erfarenheter i ett informellt forum. Genom att ha träffats personligen blir det lättare att ta kontakt via telefon och email om någon aktuell fråga dyker upp mellan träffarna.

SARQA har en unik position för att knyta samman de olika GXPna/regelverken och ge möjlighet att kunna träffas ”över gränserna” och kunna lära oss av varandra. På nätverksträffarna försöker vi diskutera ämnen som kan vara av intresse för alla discipliner och det ger möjlighet att både kunna ge och få bra tips.

Vill du veta mer eller har du tips på intressanta ämnen för en nätverksträff? Kontakta styrelsen:

styrelse (at) sarqa.com

Kommentarer

Ett svar till ”Nätverksträffar”

  1. […] Nätverksträffar […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *