Nätverksträff 19:e Juni: Digitaliseringen av vården

Varmt välkomna till Altrans lokaler i Malmö denna onsdag för nätverkande, en bit mat samt föreläsning angående digitaliseringen av vården med Pelle Johnsson. Vi träffas vid 17.00 och är klara strax efter 19. Adressen är Krusegatan 19, ingång i hörnet till vänster om huvudbyggnaden.

Pelle Johnsson är klinisk programchef för SDV (Skånes Digitala Vårdsystem) som innebär att ett helt nytt och omfattande IT system skall introduceras i skånska sjukvården. Införandeprojektet löper under 5 år och skall vara helt implementerat hösten 2023. Det utgör region Skånes genom tiderna största förändringsarbete. Pelles bakgrund domineras av många år som hjärtkirurg och chef inom universitetssjukvården, som han dock lämnade för digitaliseringsarbetet för 2 år sedan. Föreläsningen tar upp ”krisen” i sjukvården, bakgrundsfaktorer och vilken resa vi behöver göra för att klara morgondagens patienter, samt på vilket sätt digitalisering och SDV kommer att gripa in i förändringen.

Anmälan (samt ev. allergier) sker till vice ordförande, Martina på martina.fagerberg@altran.com senast den 14 juni.

Välkomna!

Av sarqared 28 maj, 2019

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är markerade *.