Välkommen till SARQAs årsmöte och vårmöte 2022
feb. 24, 2022

Bifogat finns nu agenda och program för en intressant dag. Förutom årsmötet kommer presentationer hållas om cybersäkerhet & NIS, info från benchmarkinggrupperna IVDR och GMP samt RQA, att lyckas i QA-rollen, utveckling av användarvänliga medicintekniska produkter samt en inspirationsföreläsning om att äga sin tid – metoder och verktyg för en effektiv arbetsdag.

Mötet kommer att hållas i Apotekarsocietetens lokaler på Wallingatan 26A i Stockholm.

Anmälan för deltagande görs till styrelse@sarqa.com  senast den 27 februari 2022. När du skickar in din anmälan till årsmötet och vårmötet vill vi även att du anger:

  • Eventuella allergier
  • För er som anmäler er beställer vi ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika – om du INTE önskar något eller samtliga av förtäringsalternativen vill vi att du anger vilket eller om det gäller samtliga.

Har du ärenden till årsmötet ska de anmälas till samma adress  styrelse@sarqa.com  senast den 27 februari 2022

Vi i styrelsen vill även passa på att påminna om att för rösträtt på årsmötet krävs erläggande av medlemsavgiften. Medlemsavgiften på 400 kr betalas in antingen till Swish 123 318 0015 (eller via QR koden nedan) eller bankgiro 5226-4553 senast den 27 februari 2022. Skriv ditt namn som meddelande. Maila om faktura eller kvitto till medlem@sarqa.com.

Vi har fått frågan från några medlemmar om möjlighet att delta digitalt på mötet den 28 mars.

Just nu har vi bara planerat för att hålla programmet på plats. En av SARQAs viktigaste syften är möjligheten att nätverka med de övriga medlemmarna och därför vill vi gärna mötas på plats.

Välkommen till en intressant dag den 28 mars 2022!

SARQAs styrelse genom Ordf Katarina Eriksson

image.png
Av Martin Olin 18 Mar, 2024
Share by: