Uppdateringar av program – Höstmöte 16/11 Medicon Village Lund
okt. 19, 2017

Med mindre än en månad kvar till höstmötet behöver vi informera om några små ändringar – inget stort men dock. Anmälningarna mer eller mindre strömmar in och det ser ut att bli +60 deltagare vilket är fantastiskt roligt.

Med så många deltagare måste vi då ändra plats och planer för den gemensamma middagen eftersom den tidigare utannonserade restaurangen inte kan ta emot så många gäster. Vi drar därför ut på firandet av ” SARQA +20 år ” och minglar lite extra för att sedan avnjuta middag på Medicon Village ca 18.00 eller tidigare om det är möjligt.

Programpunkten 13.00 om Good Science Practice tas nu om hand av Anna Jönsson, AstraZeneca Mölndal, tillika styrelseledamot SARQA och kollega till Mikael Hasenson som fått brådskande ärenden i Kina.

Slutligen har vi en liten uppdatering av titeln till programpunkten därefter 14.00 som enligt föredragshållaren mer stämmer med innehållet – ”Design Control av produktutveckling inom Life Science”.

Är du fortfarande inte anmäld så skynda på! Anmälan och övrig information finner du nedan och här Anmälan Höstmöte 2017 eller så skickar du bara ett email till anne.jungermann@acureconsulting.com

Av Martin Olin 18 Mar, 2024
Share by: